Wat is een Pro.

Pro ben je als je topsport beoefend, als je beroepsprofessional bent, uitvoerig getraind en opgeleid, militair, politie, brandweer, hulpverlener, manager,  zelfstandig ondernemer,  een gemotiveerde en trouwe werknemer of vakspecialist. Als Pro weet je om te gaan met een grote mate van stress, werkdruk en schokkende gebeurtenissen. Pro zijn gaat gepaard met een flow van levensenergie waarmee je het beste uit jezelf haalt en het leven ten volste weet te leven.

Maar Pro zijn vraagt veel van je en kent ook een keerzijde met mogelijke overspanning, blessures, ziekte, burn-out of traumatische ervaringen. Een Pro moet daarom blijven trainen, zichzelf (zijn lijf: Soma) onderhouden en goed op zijn voeding letten om te kunnen blijven presteren op het niveau wat bij een Pro hoort. ProSoma is gespecialiseerd in de verkoop van de hoogste kwaliteit voedingssupplementen en lifestyle producten. Producten die je ondersteunen om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven, duurzaam inzetbaar te zijn het beste uit jezelf te halen.

Prosoma : Voorkomen is beter dan genezen.

 

DE MOTIVATIE ACHTER PROSOMA

 

Wij hebben Prosoma in het leven geroepen omdat wij de kwalitatief besten Voedingssupplementen & Lifestyle producten willen leveren. Voedingssupplementen helpt mensen met lichamelijke en mentale problemen. Omdat er een groot aanbod is van voedingssupplementen is het moeilijk vandaag de dag om het juiste product te vinden die voor jou lichaam belangrijk is. Wij zien ook doordat er zoveel aanbod is dat onze klanten door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hebben we bij Prosoma uitgezocht wat de kwalitatief beste producten zijn voor geest en lichaam. Wij staan voor kwaliteit! En wij leveren alleen producten die getest zijn op de werkzame stoffen in het product. Dit doen wij zodat u er zeker van kunt zijn dat de producten die u koopt daadwerkelijk werken.